Follow:
Familj & Vänner, Jul

I juletid

Vintern har alltid varit min favoritårstid. Jag älskar julstöket och julbaket, dekorationerna, ljusen och musiken. December är förvisso inte slut ännu men har hittills varit både underbar och ledsam. Underbar för att Pär och jag verkligen har gjort det mesta av månaden och njutit av vinterstämningen tillsammans. Vi har julbakat och lyssnat på jullåtar, druckit glögg, pyntat och haft julfilmsmaraton. Ledsam för att Viktors hälsa har börjat vackla lite. I slutet på november fick han diagnosen Vestibulärt syndrom, vilket påverkar och försämrar balansen hos hundar. Han kämpar dock på och har fortfarande mycket energi. Vi ska göra allt för att han ska bli helt återställd igen, och prognosen är god.

Julafton tillbringades med Pär tillsammans med mina föräldrar, min bror och den närmaste släkten, där vi blev bortskämda med god mat och fina klappar. Jag är så tacksam över att ha så många härliga människor i min närhet och särskilt tacksam är jag över att vi fick ha vår älskade Viktor hos oss ännu en jul.

Så denna jul har gått i tacksamhetens tecken, för hur mycket jag än älskar julen smärtar det mig att det tyvärr finns många människor som inte har någon att dela denna familjehögtid med, som inte kan äta sig mätta eller har tak över huvudet. Vi är lyckligt lottade och det är någonting som jag alltid försöker minnas.

Önskar alla en God Fortsättning.

Pärs Janssons frestelse blev mycket populär
Pär och Nike spanar efter tomten 
 
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: