Follow:
Familj & Vänner, Jul

Gott Nytt År

Hur kan en månad passera så fort förbi? Alldeles nyligen var det första advent och i förrgår firade vi nyår tillsammans med Patrik och Anna-Karin. Kvällen var mycket trevlig där Pär och jag bjöd på trerättersmiddag med vin samt en överraskning i form av en chokladfontän med fruktspett. Fontänen var en present från Pärs föräldrar och vi tyckte att nyår var ett lämpligt tillfälle att prova den. Den hade en lite hög ljudnivå och ett halvt kilo choklad i flytande form var alldeles för mycket för enbart fyra personer, men det var samtidigt ett roligt inslag på nyårsfesten och någonting som vi gärna använder igen om sällskapet är lite större. Till förätt bjöd vi på Chévre Chaud och huvudrätten bestod av en tre pajer: Broccoli- och ädelostpaj, västerbottenpaj samt en tacopaj. Paj är kanske inte det man i första hand associerar till en nyårsmiddag men med en vegetarian och en glutenallergiker i sällskapet var det en praktisk lösning som dessutom verkade populär. Till dessert hade vi lagat chokladmousse på mörk och vit choklad toppad med hallon.

Kvällen var lugn och i ett litet mindre sällskap får man mycket tid att verkligen umgås och prata med varandra, vilket var uppskattat. Timmarna flög förbi och helt plötsligt var klockan halv tolv och vi begav oss ned till ån där vi skålade in det nya året tillsammans och tittade på fyrverkerier. Vi gick sedan tillbaka till vår lägenhet där vi umgicks ytterliga några timmar innan Patrik och Anna-Karin åkte hem vid tvåtiden. En lyckad kväll!

Önskar alla ett Gott Nytt År, med god hälsa, lycka och vänskap.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: