Follow:
Mat & Bak

Helgen som varit

Det jag älskade med helgerna under skolåren var möjligheten att kunna sova. Jag vågar inte ens tänka på hur många helger som jag under mina tonår helt enkelt sov bort. Sovbehovet har dock förändrats och klart förminskats med åren och det jag nu för tiden älskar med helgerna är inte sovmorgnarna utan fritiden, möjligheten att kunna göra vad som helst och tiden och lugnet i allmänhet där ingen väckarklocka ringer och alla måsten är bortblåsta. Efter att ha haft mycket att göra i januari tog vi under månadens sista helg chansen till några rofyllda och avslappnande dagar. Vi har lagat god mat, bakat underbara Chocolate Chip Cookies, tittat på film och lyxat till frukosten med nybakta scones på lördagen och Ägg Benedict på söndagen.

Hela tre plåtar kakor fick vi ihop och Pär fick ta med sig en ask till sitt team på jobbet.

Ägg Benedict
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: