Follow:
Familj & Vänner

Hockey i Läkerol Arena

Jag har växt upp i ett hem med en pappa som alltid har varit enormt sportintresserad, och även varit aktiv själv både som hockeyspelare och som hockeytränare. Hans intresse har i högsta grad speglat av sig på mig och trots att jag knappast hör till den grupp som klär ut sig i full supporterutstyrsel eller reser landet runt för att följa matcher så gillar jag att följa diverse sportevenemang och år 2012 när Brynäs vann SM-guld var vi ofta ute tillsammans med våra vänner och såg matcherna. Det är ett roligt minne som vi pratar om än i dag. Där mina sympatier alltid har legat hos Brynäs IF, har hans funnits hos Leksands IF ända sedan barnsben och lyckan var förstås stor när Leksand tog sig upp till Elitserien förra året.

Av den anledningen var det självklart att Pärs och min julklapp till honom skulle vara att tillsammans gå till Läkerol Arena för att se Brynäs möta Leksand, och i torsdags var det äntligen dags för matchen. Brynäs och Leksand har en lång historia tillsammans och det finns en tydlig rivalitet lagen emellan, och därför var också en härlig stämning i Läkerol Arena. Leksand vann tillslut matchen och både Pär och jag tyckte att det var härligt att se pappa så glad över resultatet. ”Det här hade jag aldrig kunnat tro. Nu kan man sova gott i natt”, som han själv uttryckte det.

Pär under periodpaus i Läkerol Arena.
Glada och nöjda med resultatet efter matchen.
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: