Follow:
Familj & Vänner

Januaribesök

Veckorna tycks rusa förbi och vi har redan kommit en bra bit in i januari där vi hittills har haft flera trevliga besök, bland annat av Lina, Henrik och Kevin som kom hit från Stockholm för att hälsa på. Kevin var barnsligt förtjust i och fascinerad av vår chokladask som stod på vardagsrumsbordet och ögonen tindrade som stjärnor när han upptäckte den. Förra helgen hade vi ytterligare ett Stockholmsbesök då Emma var här från lördag till söndag, och trots att ett dygn passerar fort förbi hann vi ändå med många samtal, en vända på stan och en tacokväll som min snälla sambo handlade och tillagade åt oss.

Kevin från ett tidigare besök.
Kära mormor tittade förbi en söndagsförmiddag och bjöd på fika.
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: