Follow:
Familj & Vänner

Discobowling, Tex-Mex och semlor

Helgen kom och gick med vindens hastighet men det var en trevlig sådan. Pär och jag mötte på lördagen upp Nicole, Oscar, Anna och Olivia inne i centrum där vi började kvällen med fartfylld och rolig discobowling där Pär tillslut stod som vinnare. Vi gick sedan hem till oss där vi dukade fram tacos, guacamole, chips och dipp och godis och började kvällen med att titta på Melodifestivalen.

Bowlingbilder lånade från kusinen. 

Sällskapet och kvällen var mycket trevlig med många skratt, samtal och spel, och klockan var nog framåt halv ett innan gänget lämnade oss för denna gången.

På tal om Melodifestivalen måste jag nog säga att jag har börjat tröttna lite på dess upplägg. Jag hör inte till den skaran som av rena principskäl tycker att Melodifestivalen pågår för länge eller tar för mycket plats. Det går ju faktiskt att byta kanal. Jag gillade festivalen tidigare men ska någonting pågå i över en månad ska det finnas skäl till det i form av starka startfält med övergripande bra låtkvalitet och det tycker jag saknas i dagsläget. Det blir ungefär som att vinter-OS skulle uttökas med två veckor för att man även vill ha tävlingar för motionsåkare med på schemat. Jag tror att hela konceptet riskerar att vattnas ur om man inte gör någon förändring i framtiden.

Min sambo kom hem med en denna lilla låda efter jobbet i dag, så nu ska jag mysa ned mig i soffan med en semla, en kopp te, en bra bok och sambon.
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: