Follow:
Mat & Bak, Vardagsglimtar

Keep Calm and Curry On

Några dagar denna vecka har Gävle haft besök av en internationell matmarknad. Pär och jag har varit där flera gånger och det känns jätteroligt att det är lite liv och rörelse på torget. Det blir lite karneval- och folkfeststämning över det. Under de här dagarna har vi ätit spansk paella, fransk dijonkyckling, italiensk Irish Cream-choklad, polska piroger, ungersk langos och engelsk fudge. Inte allt på samma gång, dock…

Det har varit mycket folk där, trots dåligt väder, och det var lite svårt att ta vettiga bilder men nedan följer en liten bildbomb på en bråkdel av stånden. Jag hoppas att de återvänder nästa år då det var ett trevligt inslag här på torget.

Mitt favoritstånd: Den italienska chokladen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: