Follow:
Vardagsglimtar

Sommarsol och lägenhetsvisning

I morgon är det fredag igen. Veckorna går fort och snart är det juni, den första sommarmånaden men lite ironiskt även månaden då vi börjar gå mot mörkare tider igen. Just nu ser jag fram emot en förhoppningsvis varm och lång sommar, men jag har även börjat längta lite efter vintern. Varm choklad, stora snöflingor, tända ljus, stickade tröjor, doften av glögg och pepparkakor, tonerna av julmusik och att ta hem en julgran tillsammans med Pär samtidigt som vi återigen undrar om den verkligen kommer att få plats i bilen. Men där är vi inte än (tack och lov, tänker ni säkert).

Till helgen ska det uppenbarligen bli toppenväder så vi ska passa på att vara ute lite. Vi ska även gå på en lägenhetssvisning vilket ska bli intressant. Jag är dock lite irriterad då jag misstänker att de har satt ett lockpris för att trigga igång en budgivning. Vi får se var det slutar.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: