Follow:
Familj & Vänner, Vardagsglimtar

Sista semesterdagen

Förra söndagen hade vi vår sista semesterdag för denna sommar och nu är både Pär och jag tillbaka i vardagen. Vädret har varit något utöver det vanliga där temperaturen sällan har understigit 27 grader. Att under flera veckors tid kunna promenera ute sent på kvällen utan en kofta på sig och fortfarande känna värmen i luften är något man får njuta av för det händer inte så ofta.

Sista helgen tillbringades med Anna-Karin, Patrik och Tobias och vi passade på att ta en tur till Alborgen, vilket är ett Fångarna på fortet-liknande äventyrshus i Valbo. Några poängrekord blev det inte men däremot hade vi riktig roligt. Efteråt åkte vi hem till Patrik och Anna-Karin där vi blev bjudna på trerättersmiddag. Kvällen gick under prat, mat och skratt och när skymningen lade sig passade vi på att spela kubb. Tobbe var helt klart bäst och utklassade oss andra.

Slutet på semestern och denna lördag fick nog också markera sista dagen av högsommarvärmen vi har haft och nu verkar vi snabbt gå mot kyligare väder. Det känns lite tråkigt att sommaren snart är över för den har verkligen varit helt fantastisk.

Fetaost- och mozzarellafyllda paprikor. 

Förrätten var min favorit: Härlig och fräsch bruschetta. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: