Follow:
Familj & Vänner, Kärlek

Älskade Viktor

viktor2005

Min älskade Viktor, saknaden efter dig är enorm men nu när den värsta chocken har lagt sig kan jag börja se dig klart igen. Det är fortfarande jobbigt att minnas utan att bli ledsen men med tiden hoppas jag att tårarna kan bytas mot leenden, för det var så du fick mig att känna när du var här, när du var som piggast och som allra mest levande.

viktor5

Jag minns dig som den envise, bestämde hunden som visste vad han ville och hur han skulle få det. Som, när han fann sig på en plats han inte gillade, helt enkelt traskade tillbaka hem igen, även om hemmet låg nästan en kilometer bort. Vet du hur orolig du gjorde mig när jag var insåg att du var borta och jag inte kunde hitta dig?

viktormamma2

Jag minns dig som den aktiva, orädde hunden med spring i benen, som älskade att jaga fotbollar, bita sönder fotbollar och jaga kaniner på gården. Du älskade din fotbollar, och det bästa du visste var när grannbarnen råkade sparka över en boll till vår tomt.

viktor

Jag minns alla promenader du och jag tog, under ljumma sommarkvällar och i kalla vinterlandskap. Du gillade inte att bli blöt om tassarna så du försökte alltid att hitta ett hjulspår att gå i. Jag minns hur du älskade solen och alltid försökte hitta det perfekta solläget, även om det betydde att du var tvungen att hoppa upp på vardagsrumsbordet och sedan inte kunde komma ned.

parviktor3

Det som gör mest ont är att inte veta hur du har det, men jag hoppas att du just nu springer på öppna, gräsbeklädda slätter och solbadar i solskenet, som du älskade så mycket. Dina leder gör inte längre ont, din syn är tillbaka och du är fri och lycklig.

viktor2005_2

Tack för att jag fick ha dig i mitt liv, och förlåt att jag inte kunde rädda dig.

Jag älskar dig.

viktor

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: