Follow:
Bröllop

Annons i tidningen

Förr var det ju väldigt vanligt att man annonserade i tidningen när man hade gift sig men nu ser man det mer sällan även om det såklart fortfarande förekommer, dock inte i lika hög grad.  Min pappa hade sett fram emot vår bröllopsannons och blev lite besviken när han hörde att vi inte hade planerat för någon. Vi försökte se det från hans sida och insåg ganska direkt att för någon som inte finns på varken Facebook, Instagram, Google Plus eller allt vad det heter, blir ju tidningen dennes sociala nätverk och det är klart att han ska få en bild att visa upp.

Så, annonsen kom ut i tidningen förra veckan, pappa blev jätteglad och har enligt min mamma visat upp den både på jobbet och bland sina vänner. Den digitala annonsen finns att hitta här.

Skärmklipp från annons i GD och Arbetarbladet

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: