Follow:
Familj & Vänner, Mat & Bak, Vardagsglimtar

Texmexfredag

Som hos många andra familjer äter vi ofta TexMex på fredagar. Jag älskar mexikanskt och kontrasterna i deras mat. Hetta och syrlighet i chili, lime och salsor möter krämigt och lent i gräddfil, guacamole och såser. Vi försöker dock att variera oss lite och äta olika typer av TexMex.  Det mexikanska köket har ju så otroligt mycket mer än bara den svenska varianten av tacos. En av mina guilty pleasures är förövrigt gratinerade nachos toppad med het cheddarsås, guacamole och gräddfil. Mums.

Lunchen i går var riktigt mysig. Svärmor var här i Gävle i jobbärenden och bjöd med oss till BaraVara och det var jättetrevligt att få träffas och prata lite. Bilden nedan är Åsas.

Lunch med Åsa på BaraVara

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: