Follow:
Tankar & Reflektioner, Vardagsglimtar

Valdagen

Pär gick upp tidigare i morse och bakade, så det blev en mycket god frukost med varma småfranskor, smör och ost samtidigt som vi följde valnyheterna på SVT. Vi ska snart bege oss ut i det fina sensommarvädret för att själva lägga våra röster. Själv kommer jag att rösta för en bra och välfungerande skola, för jämställdhet och en hållbar vård- och miljöpolitik. Jag kommer att rösta för ett Sverige som bejakar mångfald och ser den som den tillgång den faktiskt är. Jag hoppas att alla, oavsett hur stort eller litet det politiska intresset är, har tagit ställning och förtidsröstat eller begett sig till en vallokal i dag. Som medborgare i ett demokratiskt samhälle ser jag det som vår skyldighet likväl som rättighet.

Pär bakar frallorPärs goda frallor.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: