Follow:
Vardagsglimtar

Fönsterpumpor

Halloweenpumpor

Nu är det snart Halloween och dessa små söta pumpor har fått ta plats på vår fönsterbräda i köket. På fredag ska jag försöka mig på att göra en pumpapaj för första gången. Inte av dessa pumpor dock, utan av en butternutpumpa. Jag har aldrig provat det förut så det ska bli lite spännande. Det är en lite konstig känsla när man plockar med sig någonting från affären och man har ingen aning om hur det smakar, hur man skär upp den eller hur det är meningen att fruktköttet ska se ut. Noll referensramar. Resultatet från pumpapajsäventyret och bilder kommer senare.

Har ni något roligt recept på pumpa får ni gärna dela med er av det. Det är ju ingen ingrediens man vanligen använder (inte jag i alla fall) men den känns rolig såhär i hösttider.

Halloweenpumpor2

Halloweenpumpor3

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: