Follow:
Vardagsglimtar

Ledighet

I dag är det Allahelgonsafton och Pär har varit ledig från jobbet. Han har jobbat riktigt hårt det senaste året och jag unnar honom verkligen all ledighet han kan få. Vi började morgonen med sovmorgon och en sen frukost där vi blev bortskämda med solen som värmde oss genom fönsterrutan. Det är inte ofta man får den lyxen såhär i hösttider och det har verkligen varit ruggigt de senaste dagarna. Jag längtar efter lite snö som lyser upp men det ser inte ut att bli något av det de kommande dagarna i alla fall. I morgon ska vi få upp mot 15 grader varmt här i Gävletrakten. Nästan försommarvärme. Vissa kanske tycker att det är härligt men själv vill jag pulsa i snö, använda varma halsdukar och vira in mig i mysiga filtar.

På eftermiddagen åkte vi iväg mot Valbo där vi tog en tur på IKEA och fönstershoppade lite på Valbo köpcentrum. Vi passade också på att besöka delikatessbutiken som nyligen har öppnat i området, Diléns Saluhall, och köpte med oss lite Chaite. Det har varit så härligt att få den här fredagen tillsammans och kunna njuta lite av solen.

Nu ligger Pär i soffan och tittar på Oblivion och jag ska strax börja med maten. Det är fredag och i dag blir det tacos, Idol och kladdkaka. På fredagar är kreativiteten hög här hemma.

Trevlig helg på er.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: