Follow:
Kultur

Serier vi tittar på

Vi har aldrig varit några jättestora tv-tittare men några program brukar vi ändå titta på ibland. Det vi tycker är lite roligt just är:

The Big Bang Theory

Nya avsnitt började precis sändas på Kanal 5. Serien är inte lika bra som den en gång var men fungerar fortfarande att titta på när man har någon halvtimme över.

– Bytt är bytt

I väntan på Antikrundan är Bytt är bytt lite småroligt att se på.  Det blev en hel del suckar från Pär när någon av deltagarna bytte bort en 4000 år gammal pjäs.

– Modern Family

Sjätte säsongen har precis börjat men gamla avsnitt visas på Tv4. De tidigaste säsongerna är bäst men serien är fortfarande riktigt rolig.

Diverse mat- och bakprogram

Ingenting vi följer slaviskt men Halv åtta hos mig, Hela Sverige bakar och Dessertmästarna kan vara roligt att se på ibland. Många är väldigt duktiga och på Dessertmästarna får man se lite annorlunda bakverk också. Eller vad tycks om getostglass, sötpotatisglass eller blåmögelostglass? Jag gillar ju getost och jag gillar glass, men tillsammans? Vad tror ni om det?

– Idol

Programmet vi alltid säger att vi ska sluta titta på men alltid hamnar framför ändå. Det är ju så mysigt att krypa upp i soffan på fredagarna, äta tacos, se på Idol och bara ta det lugnt. I år hoppas vi på Mollie.

– Supernatural

Kan starkt rekommendera de första fem säsongerna (särskilt säsong 3-5), men efter det har vi varit dåliga på att följa avsnitten. Kanske borde börja igen nu när en ny säsong har startat?

– Diverse frågesportsprogram

Ingenting som vi följer slaviskt här heller, men Postkodmiljonären, Vem vet mest, På spåret och liknande tittar vi på ibland. Jag har en liten förkärlek för frågesportsprogram.

– House of Cards

De säger att den senaste säsongen inte ska vara lika bra, men vi får se.

Sedan följer Pär Game of Thrones också, men den serien gav jag upp efter ett avsnitt. Jag har alltid haft svårt för filmer och serier med mycket våld och den serien sätter nog nya rekord i den kategorin.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: