Follow:
Familj & Vänner, Jul, Vardagsglimtar

En fullspäckad helg väntar

Har jag sett fel, eller har solen faktiskt lyckats tränga sig igenom novemberdiset de två senaste dagarna? Det har varit helt fantastiskt härligt att kunna blicka upp och mötas av blå himmel.

Första advent närmar sig med stormsteg och lika frånvarande som solen har varit i november, lika frånvarande har snön varit. Själv håller jag tummarna för att vi ska få vit mark till adventshelgen, som förresten är fullspäckad.

Fredag morgon till lördag förmiddag är jag gräsänka då mannen är i Stockholm. Han ska på julbord på Berns med jobbet och jag hoppas att han får en riktigt trevlig kväll. Till julbordet har de ofta maskeradtema och förra året var temat 1500-tal, detta år filmstjärnor. Maskeradklädseln är alltid frivillig dock och jag kan tycka att just frivillighetsfaktorn känns lite marig, om man nu inte råkar gilla det faktum att man kan vara den enda som kommer till middagen klädd i full 1500-talsmundering.

Här hemma planeras det för tjejkväll med tacos och det ska bli mysigt det med.

Lördagen bjuder på bowling och middag i goda vänners lag och på söndag får vi familj- och släktbesök. Gävlebocken ska invigas med pompa och ståt och efteråt följer adventsfika hos oss, vilket har blivit något av en tradition.

En fullspäckad helg var det, ja, och den ser vi fram emot.

paket2013

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Emma Grann Fotografi

  Vilken mysig bild!

  november 27, 2014 at 22:57
  • Reply Angelica

   Tack 🙂

   november 28, 2014 at 09:07

  Leave a Reply

  error: