Follow:
Vardagsglimtar

Helgen som gick

Ännu en helg är till ända. Jag vet inte med er, men ju äldre jag blir desto mer är det tiden med mina nära och kära som jag uppskattar allra mest. Det var inte alltför länge sedan som man levde för sovmorgnar men nu? Nu spelar det ingen roll om jag är trött efter en jobbvecka eller utvilad efter ledighet, jag vaknar ändå klockan sju och är pigg. Ja, jag har blivit min morfar. Min kära morfar, som brukade önska mig god eftermiddag när jag under sommarloven på landet brukade rulla ur sängen i ett zombieliknande tillstånd alldeles för sent.

angelica I dag har mannen och jag suttit några timmar på Waynes Coffee och fikat på te och chokladkaka, filosoferat och tittat på människor som passerat förbi utanför fönstret. Mot kvällningen fick vi upp julbelysningen på balkongen och julgardinerna i vardagsrummet och köket kom också på plats.

Snart är första advent här och vi är redo.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: