Follow:
Mat & Bak

Mini-cupcakes

Trots att jag själv älskar att baka cupcakes måste jag erkänna att jag tycker att de ibland kan bli lite väl mäktiga. Stora muffins med en ofta ganska söt frosting kan vissa gånger bli lite för mycket.

Förra året började jag istället baka mini-cupcakes och sedan dess har jag fortsatt med det, med några få undantag. De små och gulliga formarna är helt perfekta för cupcakes och istället för en halv middag blir det en liten munsbit där man kan gå all-in med frostingar och olika smakkombinationer.

Dessa mini-cupcakes blev helt ljuvliga där chokladen kombinerades med en frosting gjord på dulce de leche. Choklad och kola kan ju inte slå fel.

4

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Catrin

  Mums! Hur länge har du dem i ugnen då? Väldigt kort antar jag, för att inte göra dem torra?

  november 13, 2014 at 23:25
  • Reply Angelica

   Cirka 8-10 minuter på 200 grader. Ska se om jag kan få upp receptet lite senare 🙂

   november 14, 2014 at 11:07

  Leave a Reply

  error: