Follow:
Resor

Minnen från härliga Gran Canaria

Vid den här tiden förra året hade vi nästan precis kommit tillbaka från soliga Gran Canaria till ett regnruskigt och småkyligt Sverige. Just den resan har en liten särskild plats i mitt hjärta då det var min mans och min första utlandssemester tillsammans.

Pär hade dessutom i hemlighet begärt ledigt åt mig från jobbet och totalöverraskade mig sedan med resan strax efter vår förlovning. Jag som på den senaste tiden har gått och blivit helt galet flygrädd visste först inte om jag skulle skratta eller gråta. Kanske lite både och, men mest av allt blev jag rörd. Av min mans omtanke och att han hade ansträngt sig så mycket för att göra mig glad och ge mig en sådan fin överraskning.

Flygresan, och kanske särskilt minuterna innan starten, var lite kämpiga men när vi väl hade kommit upp i luften gick ju allting toppen (min mans version av flygresan skulle kanske dock låta så här: Efter sex timmars hysteriskt spelande av vändtia med en nerv som förde tankarna till rysk roulette och som fick avbrytas varje gång det blev turbulens, gick ju allting toppen).

Resan är ett varmt och fint minne som vi brukar plocka fram vid regniga dagar.

Nu när det inte finns ett enda höstlöv kvar och solen blir mer och mer sällsynt längtar jag tillbaka lite extra mycket. Till solen som bränner på armarna, croissanter med jordgubbssylt under en tidig frukost på vår altan, barfotapromenader i ljummen sand och middagar vid havet. Han och jag som spelar kort tills solen gått ned under en stjärnklar och fortfarande varm natt.

1

38

21

DSC_0124 copy

14 copy

18 copy

DSC_0084 copy

28

osthallon

17

meatballs

41

2

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Catrin

  Vad vackert du beskriver allt 🙂 Hur du formar dina meningar låter som det är taget ur en bok! Underbara bilder, kan tänka mig att du längtar tillbaka!

  november 13, 2014 at 23:22
  • Reply Angelica

   Tack snälla du för de fina orden, de värmer. Kram 🙂

   november 14, 2014 at 11:05

  Leave a Reply

  error: