Follow:
Mode, Ytligt

Stövlar och kommande inlägg

Jag har aldrig haft någon stor kärlek till skor, vilket förmodligen har att göra med att jag alltid haft jättesvårt att hitta skor som sitter bra. Mina fötter är så smala att allting glappar och att hitta ett par stövlar som passar har också varit nästintill omöjligt. Istället för att glappa i hälen har de glappat så mycket vid skaftet att det sett ut som om jag dragit på mig pappas gummistövlar modell större.

I år har jag dock äntligen hittat ett par stövlar som sitter bra och det känns så roligt. Det är första gången på väldigt länge som jag har lårhöga stövlar och dessa hoppas jag kunna använda med glädje under många år framöver.

skor

För den som är intresserad kommer ett nytt bröllopsinlägg till slutet av arbetsveckan. Denna gång tänkte jag skriva tredje och sista delen om inbjudningskorten. Min tanke är att jag ska försöka skriva om alla delar som vi hade att göra med inför bröllopet, såsom fotograf, florist catering, etc, och publicera ett inlägg i veckan. Jag tänkte avsluta med berättelsen om vår bröllopsdag.

Det kommer också att komma flera mat- och bakrelaterade inlägg de kommande veckorna, många med jultema.

Det är roligt att se så många nya läsare och era fina kommenterar gör mig så glad.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Nicole

  Men gud vilka snygga stövlar! Passar ju helt perfekt.

  november 18, 2014 at 22:10
 • Reply Helén i Vilrummet

  Spännande det här med skor och stövlar. Jag har ett problem som är precis tvärt om ditt. Jag är ganska smal med har ”fotbollsvader”, alltsår lite kraftigare vader som om jag spelat fotboll i hela mitt liv. Nu har jag inte det men har ändå ganska muskolösa vader. Detta innebär att jag inte kan ha höga stövlar för de går helt enkelt inte över mina vader. Det finns stövlar med bredare vader men jag har inte hittat några snygga.
  Kram Helén

  november 19, 2014 at 13:07
  • Reply Angelica

   Det är verkligen inte lätt att hitta rätt. Jag vet att Scorett ibland tar in stövlar där skaften är smalare och bredare än normalfallen, men det sortimentet brukar ofta vara väldigt litet istället. Kram, A.

   november 22, 2014 at 13:36

  Leave a Reply

  error: