Follow:
Jul, Kultur

Boktips i juletider

Böcker kan verkligen öppna dörrar till helt nya världar, ge oss möjlighet att besöka ställen vi aldrig har besökt förut och ta oss med på resor av alla dess slag. Nu när vi närmar oss jul och snön lyser med sin frånvaro kan man hitta den i böckernas värld istället. Själv ska jag denna lördagsförmiddag koka en kopp te, krypa ned under en filt och läsa några rader ur Calling Mrs Christmas.

DSC_0128 copy

Annars är klassikern En julsaga av Charles Dickens en av mina favoritböcker nu i juletider. Jag kan även tips om Julresan av David Baldacci. Det finns något stämningsfullt över tågresor tycker jag och denna bok handlar just om en lång tågresa strax innan jul – en julsaga fylld av excentriska figurer, snöoväder, missöden och kärlek.

Har ni några tips på bra böcker med jultema?

DSC_0137 copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Linda

    va gott:D

    december 9, 2014 at 19:19
  • Leave a Reply

    error: