Follow:
Årskrönikor, Jul, Tankar & Reflektioner

Gott Nytt År

Nu är 2014 snart förbi och det här blir mitt sista inlägg innan vi vänder blad och börjar på ett nytt kapitel.

2014 har bjudit på både lycka och sorg. Jag har blivit med man, den allra underbaraste jag kunde drömma om och jag har förlorat en kär vän, den allra finaste jag hade äran att få ha i mitt liv. Jag har gjort saker rätt och jag har gjort saker fel, lärt mig och utvecklats, fallit ned och rest mig upp.

Nu när vi går in i ett nytt år vill jag passa på att tacka er. Ni, ni som kikar in här ibland och tar del av mitt liv. Ni som har lämnat uppmuntrande och fina ord och sprider glädje med er positivitet. Tack för allt.

28 dec 2

Nu är det bara några timmar kvar innan vi lämnar 2014 bakom oss och ser fram emot ett nytt år av nya möjligheter, nya drömmar och nya äventyr. Jag brukar inte ge några nyårslöften men jag hoppas att jag, när nästa år ska summeras, kan säga att jag har lärt mig någonting nytt, att nyfikenheten fick fortsätta vara stark. Att jag gjorde något gott för en annan människa utan att förvänta mig något i retur. Att jag färdades någonstans, även om det bara var en inre resa men också att jag kunde stå helt stilla och finna ro i det. Så mycket i dagens samhälle handlar om att ta sig vidare och göra det så snabbt som möjligt att lyckan i nuet ibland glöms bort. Så nu, när det bara återstår några timmar av året, väljer jag att fokusera på det: Tacksamheten för här och nu. Glädjen över att få finnas just i denna sekund.

Gott nytt år på er och ta hand om er själva och varandra i kväll. Vi ses i 2015.

adventsfirande4

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: