Follow:
Familj & Vänner, Vardagsglimtar

Happy Christmas, Little Friend

Helgen går fort när man har besök från Dalarna. Bio var det ju tänkt men då ingen av oss kunde hitta någon film som kändes bra dök vi in på ett fik istället där vi drack te och samtalade och diskuterade till ljudet av lågmäld musik och doften av malda kaffebönor.

När vi hade ätit så mycket morotstårta och chokladkaka att vi nästan sprack promenerade vi tillbaka till lägenheten igen där vi umgicks över hemlagad middag och tända ljus ända till ögonlocken började bli tunga och kvällen förvandlades till adventsnatt och ljusen blev till stumpar.

Erik på besök 6

Vi förvandlade vårt vardagsrum till ett gästrum över natten och sedan kröp vi till sängs, mätta och belåtna och rätt nöjda med dagen.

Söndag var adventsfrukost vid köksbordet med en gryning som långsamt tog sig upp över grantopparna och svepte genom rummet, skramlande koppar, ägg som knäcktes och morotsbröd som smälte i munnen. Sedan var det dags för maken och mig att vinka adjö till det allra trevligaste besöket från Dalarna. För denna gången i alla fall.

Erik på besök 8

Erik på besök

Ja, han där i bakgrunden står fortfarande kvar.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Denise

    Åh så mysigt! 🙂

    december 9, 2014 at 20:15
  • Leave a Reply

    error: