Follow:
Jul, Vardagsglimtar

I’ll Be Home For Christmas

Sitter just nu och susar fram i 180 kilometer i timmen. Utanför fönstret passerar de snövita landskapen nästan obemärkt förbi och mörkret har sedan länge sänkt sig över kullar och dalar. Någonstans där längre fram skymtar Gävles stadsljus och jag ser fram emot att kliva ut på perrongen med snön som knastrar under stövlarna och kylan som biter i kinderna. Där längre fram ska jag möta upp min make och vi ska äntligen gå och se näst sista delen i Hungerspelstrilogin. Någonstans där längre fram väntar en gran på oss som ska bli klädd inför helgen.

Och vet ni, i morgon är det fredag och efter det väntar två och en halv veckas ledighet med vila och trevliga besök, bakning och paketinslagning och lata dagar med alldeles för mycket glögg och pepparkakor medan vintern rasar utanför.

Julen, du är mer än välkommen.

farsdag

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: