Follow:
Kultur

Tänk om…

Pär är ingen bokmal så tanken på att ge honom en bok i present är vanligtvis långt borta. För någon vecka sedan, strax innan jul, fick jag dock syn på en bok och kände instinktivt att ”denna bok är helt enkelt skriven för min man”. Precis så, och då fick det bli ytterligare en julklapp trots att jag egentligen redan var klar med hans klappar. Jag var bara tvungen.

Boken, ”Tänk om…”  av Randall Munroe, ger seriösa vetenskapliga svar på hypotetiska frågor. Så hos oss har det de senaste dagarna varit lite ombytta roller, med maken som har traskat omkring med en bok under näsan och då och då kvittrat till ”älskling, det här måste du läsa”.

Det finns verkligen något för alla där i böckernas värld.

DSC_0154 copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: