Follow:
Vardagsglimtar

Julens sista dagar

Julen är ju egentligen slut nu men för mig varar julen än till påska. Nej, inte riktigt men jag blir lite stressad när alla slänger ut julen på nyårsdagen, mumlar om tulpaner och skriker om vårtecken och ”herregud, är inte det där en utslagen knopp”. Ta ett djupt andetag.

Våra två veckor av ledighet börjar dock närma sig sina slut och det känns lite vemodigt. Det har varit en underbar tid där vi har hämtat andan och laddat batterier. Vi har tittat på film och ätit god mat och alldeles för mycket choklad, träffat vänner och fikat och tagit långa sovmorgnar, krupit upp i soffan med några plädar och böcker och inte velat lämna den. På minussidan har jag lyckats krossa en av våra flitigt använda ugnsformar och gett mig själv andra gradens brännskador i köket, men det är historia för ett annat inlägg.

frukost

Trots att det har varit en skön tid ser jag samtidigt fram emot en vardag med rutiner, hälsosam mat och ordning och reda igen.

Men än har vi någon enstaka dag kvar av ledigheten och den ska tillbringas med mina föräldrar som kommer hit på fika i kväll och med våra vänner som vi ska ut och äta med i morgon. Det blir ett trevligt avslut på en semester som har varit precis så avslappnad som vi har önskat. 

frukost2

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: