Follow:
Kärlek

Tre år

DSC_11444

I måndags var det precis tre år sedan jag träffade Pär för första gången på Java. Jag minns så väl hans mörklila skjorta och pajerna vi knappt rörde och timmarna som bara flög förbi likt solen över Gävle den där torsdagseftermiddagen. Första dejten ledde till en biodejt där vi såg Spielbergs War Horse och på tredje dejten bjöd Pär på mat. Jag gick dit och lämnade nog aldrig efter det. Inte egentligen.

Vår första tid som par bodde vi där i lägenheten i Sätra, han, jag och vår fina Viktor. Vi lät våren omfamna oss medan vi delade på en lägenhet på cirka 27 kvadrat och en säng på 90 centimeter. Det var trångt men vi  hade varandra och det var allt som betydde något.

Nu tre år senare är vi gifta men jag tänker fortfarande tillbaka på den där februaridagen för tre år sedan ibland. Jag är så glad att jag var där, att han var där och att vi tog chansen. Pär har gjort mig till en gladare, modigare och lugnare människa. Med honom blir dåtiden finare att se tillbaka på, nutiden roligare att vara i och framtiden ett spännande äventyr att längta till.

Årspresent från Pär 2015

Vi firade vår årsdag på ett lågmält sätt. Jag blev uppvaktad med ett fint blomsterarrangemang som mannen hade ordnat själv. Kaktusen och blomman var placerad i en ny skål från Rörstrand som vi samlar på. Pär fick en middag av mig: Halstrad torsk med pepparrotskräm, pommes duchesse och en luftig chokladmousse till efterrätt.

Lågmält, men alldeles perfekt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Cornelia

  Så vackert skrivet! Vilken fin historia ni har tillsammans. Stort grattis till er! 🙂

  mars 3, 2015 at 08:20
 • Reply Mikaela

  Vilket fint inlägg! Och fin present du fick!

  mars 4, 2015 at 19:22
  • Reply Angelica

   Tack! Ja, verkligen 🙂

   mars 7, 2015 at 17:45
 • Reply sanna

  Så fint skrivet!! Fin present också!

  mars 5, 2015 at 19:03
  • Reply Angelica

   Tack så mycket! Ja, den var verkligen fin.

   mars 7, 2015 at 17:45

  Leave a Reply

  error: