Follow:
Familj & Vänner

Februari som gick

Februari bjöd bland annat på ett besök till Högbo Bruk med mina föräldrar där Pär och jag blev bjudna på fika och där vi tittade lite på genrepet till Vasaloppet där bland andra Jörgen Brink deltog. På övervåningen i en liten timmerstuga fikade vi på räkmackor och chokladbollar.

DSC_1107 copy

DSC_1111 copy

I slutet på februari var svärmor i Gävle och Pär och jag blev bjudna på lunch på Sushi kultur där det åts sushi, dumplings och Yakitori. Min man älskar deras sushi och den är riktigt god, men jag har fortfarande inte hittat någon sushirestaurang som slår min gamla favorit från min tid i Härnösand. Ni får gärna hojta till om ni har tips på bra sushirestauranger i Gävle.

DSC_1176 copy

DSC_1177 copy

DSC_1179 copy

DSC_1183 copy

Innan svärmor åkte hem hann vi även med en snabb semmelfika på Lido. På tal om semlor tillhör jag gruppen som har blivit lite småförälskad i de nya semmelwrapsen och inte för att man kan ”gå och äta dem samtidigt” utan för det tunnare brödet. Det blir helt enkelt en jämnare fördelning mellan grädde, bröd och mandelmassa.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Cornelia

  Vad härligt det låter! Hoppas att mars blir en lika fin månad, nu får ni ju i alla fall se riktiga vasaloppet 🙂

  mars 7, 2015 at 08:46
  • Reply Angelica

   Tack så mycket och detsamma till dig 🙂

   mars 7, 2015 at 15:30

  Leave a Reply

  error: