Follow:
Vardagsglimtar

Fredag

Äntligen fredag och efter några veckor med sjukdom och förkylningar hoppas vi att resterande veckor av mars ska bli fina. Våren ligger i luften och dagarna blir bara längre och längre vilket är en underbar känsla.

DSC_0971 copy

I kväll ska vi ut och äta med några vänner och i morgon blir det en lugn lördagskväll framför Melodifestivalen. Jag tänkte även bjuda på ett nyttigt alternativ till chips nu under helgen så håll utkik.

Önskar er en fin helg.

DSC_0969 copyEn härlig bukett påskrosor som vi fick av mina föräldrar. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply MATILDA ROSQVIST

  så fint med gult 😀

  mars 13, 2015 at 13:52
 • Reply Cornelia

  När jag började läsa ditt inlägg så ba ”..resterande veckor av mars ska bl… MARS??? WHAT” blev som chockad över att det gått så fort. Även fast jag är väl medveten om att det faktiskt är mars så fick jag en känsla av att det aldrig någonsin kan ha gått så fort, haha? Det var nyss januari? Jaja, våren är välkommen och likaså helgen. Önskar er en fin sådan och hoppas att ni håller er friska 🙂

  mars 13, 2015 at 19:13
  • Reply Angelica

   Jag sa precis till min man att jag inte kunde förstå hur det redan kunde vara mars, haha. Tiden går verkligen fort 🙂

   mars 18, 2015 at 14:16

  Leave a Reply

  error: