Follow:
Mat & Bak, Recept

Gubbröra

Påsken är här och vi började dagen med en kopp te och en underbart god gubbröra på grovt bröd. Jag valde att inte blanda ingredienserna så mycket då jag tycker att det är fint när man kan se alla råvaror.

Solen skiner här utanför fönstret, min man ska ut och springa och jag ska strax börja tillaga en kyckling som så småningom ska bli pulled chicken. Recept och bilder kommer senare.

Då så, kära vänner, önskar er en riktigt trevlig fredagskväll och en glad påsk.

DSC_0080 copy

Gubbröra

(2 pers)

2 kokta ägg
100 g matjessill
1 msk majonäs
3 msk creme fraiche
1 msk finskuren gräslök
Rödlök
Ett par dillkvistar
Salt och peppar

1. Skär matjessillen och äggen i mindre bitar. Blanda försiktigt med majonäs, creme fraiche och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
2. Garnera med fint skivad rödlök och lite dill.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

  • Reply fanny ahlm - hörselskadad

    haha, nejdå! Övning ger färdigheter ska du se! åh det där såg mumsigt ut!

    april 3, 2015 at 21:47
    • Reply Angelica

      Tack så mycket.

      april 7, 2015 at 19:16
  • Reply ida - photography, style, life ♡

    åh mumsigt 🙂

    Sv. Tack snälla 😀

    april 4, 2015 at 11:32
    • Reply Angelica

      Roligt att du gillade det.

      april 7, 2015 at 19:16

    Leave a Reply

    error: