Follow:
Familj & Vänner, Vardagsglimtar

Veckorna som kom och gick

April har bara sprungit iväg och snart är vi i maj månad. Visst är det helt underbart att se hur allting vaknar till liv igen? Små, gröna knoppar på träden, solen som värmer och grönskande gräsmattor, vitsippor som kämpar sig fram och färgar marken vit. Sommaren är nära nu men först ska vi ta oss igenom Valborg med vad som verkar bli en regnig kväll. Vad gör ni ikväll?

Under slutet på april har vi hunnit med att fira kusinvitamin med pompa och ståt och tårtor med smak av jordgubbar och nougat, gått på kvällsbio i en nästan folktom biosalong och varit hundvakter till en liten Fralla.

April har bjudit på flera fina stunder och i morgon är det maj.

Sommaren är nära nu.

DSC_0665 copy

DSC_0678 copy

DSC_0677 copy

DSC_0654 copy

DSC_0660 copy

DSC_0659 copy

DSC_0651 copy 2

DSC_0538 copy

DSC_0517 copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: