Follow:
Kultur

Ensam på Mars

Det händer mycket här hemma men något som aldrig brukar hända är att mannen stjäl min bok för att själv kunna läsa den.

Men nu har det alltså hänt. Det finns helt uppenbarligen en förstagång för allt.

Jag hade sett fram emot en kväll med några kapitel i boken, en kopp te och den sista biten chokladkaka men insåg sedan att boken på något halvmystiskt sätt hade vandrat iväg till min man. Insåg senare att även min mobiltelefon på ett lika halvmystiskt hade sätt vandrat iväg och blivit ett bokmärke.

DSC_1083 copy

Så nu är det dragkamp om Ensam på Mars här hemma. En hittills väldigt spännande bok som jag kan rekommendera. Jag brukar normalt sett inte läsa så mycket science fiction men jag gillar äventyrsromaner och denna drar helt klart åt det hållet. Lite som Robinson Crusoe på Mars.

Läs! Det kommer även en filmatisering till vintern signerad Ridley Scott.

DSC_1084 copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Elin (huldas byrålåda)

  Det har aldrig hänt här hemma heller om jag kommer ihåg rätt, och kommer troligen aldrig att hända heller, men man vet ju aldrig… Rafflande spänning och humor låter lovande. Tack för tipset!

  maj 24, 2015 at 10:16
  • Reply Angelica

   Ingen orsak 🙂

   maj 26, 2015 at 09:23

  Leave a Reply

  error: