Follow:
Familj & Vänner, Resor, Vardagsglimtar

Sista dagen i Borlänge

Sista dagen i Borlänge bjöd på småruskigt väder där lätta regndroppar hängde i luften och förde tankarna till helt andra årstider än tidig sommar. Vi tog en promenad med hundarna i Sör Amsberg bland söta kor och småfuktigt gräs och växter som var lite ledsna över att värmen helt plötsligt hade försvunnit.

DSC_0981 copy

DSC_0964 copy

DSC_0950 copy

Vi har fått ärva en gammal Hasselbladskamera av Pärs morfar. Visst är den fin? Det vore roligt att försöka ta några foton med den, bara för att.

DSC_1015 copy

Några glassdrinkar med chokladsås och maränger och grädde blev det också, med nya smaken ”Cinnamon Buns” från Ben and Jerry’s. Den smakar precis som kanelbullar och den smakar mycket kanalbullar, och inte sådär svagt och lite parfymerat, nästan kemiskt, som andra glassorter kan göra.

DSC_1011 copy

DSC_0999 copy

DSC_1005 copy

Katterna småsurade och gömde sig både här och där. Frallan gillar ju att följa efter dem, gärna väldigt nära så att hon alltid har deras svansar inom räckhåll. Ibland står hon dock på avstånd och bara tittar på dem, intensivt utan att blinka, som hon har svårt att välja huruvida hon ska vara en stalker eller bara en överentusiastisk beundrare.

Jag skulle nog också gömma mig.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: