Follow:
Bröllop, Familj & Vänner, Högtider

Bröllop och midsommarfirande

Den senaste veckan har vi hunnit med både ett bröllop och att fira midsommar med familjen i Gävle och hos vänner i Sandviken på kvällen. En händelserik helg med långa dagar. Under bröllopet fick vi chansen att återuppleva lite av vårt bröllop då det tog plats i samma kyrka och festlokal. Man mindes tillbaka till lyckan och pirret från sin egen dag, samtidigt som det också var skönt att bara kunna klä upp sig, gå dit och luta sig tillbaka.

_DSC07584 copy

Midsommarafton var trevlig och till och med solen visade upp sig ibland. Vi åt middag med delar av familjen i Forsby innan vi åkte vidare för en mysig kväll med Patrik och Anna-Karin i Sandviken. Vi blev bjudna på grillat och en god jordgubbstårta.

_DSC0594 copy

_DSC0573 copy

_DSC0585 cop2y

_DSC0497 copy

_DSC0507 copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: