Follow:
Vardagsglimtar

Middag på Aktern och Fören

Min man var sugen på pizza i går så vi tog en tur till Aktern och Fören. De har Gävles kanske godaste pizza med tunn och frasig botten och framförallt goda råvaror. Ett tips om ni någon gång har vägarna förbi Gävle.

DSC_0013-2 copy

DSC_0025 copy

Det var stundtals riktigt härligt och somrigt väder i går men kanske mer ”typiskt svensk junidag” än ljummen medelhavskänsla. Faktum var att det senare under kvällen var ganska kyligt och även lite blåsigt. Som namnet antyder ligger Aktern och Fören nära havet.

DSC_0015 c4opy

Middag på Aktern och Fören  (3)

Vi hade det dock mysigt ändå. Pär åt en pizza med oxfilé och jag en ceasarrpizza med kyckling och efteråt tog vi en promenad vid vattnet under vajande trädkronor och en sol som trots allt värmde på ganska fint denna tidiga junikväll.

Middag på Aktern och Fören  (2)

I dag slår regnet mot backen och molnen är gråa och tunga men det är lördag, en pannkaksfrukost väntar och senare på eftermiddagen blir det kalas för kusin och moster som har fyllt år.

Det kan bli en bra dag det här.

Middag på Aktern och Fören  (1)

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: