Follow:
Bröllop, Resor

Bröllopsresan bokad

Nu är resan bokad och klar. I februari nästa år åker vi till Maldiverna på vår bröllopsresa. Det ska bli fantastiskt spännande och det blir även vår första utlandssemester tillsammans sedan Gran Canaria för två år sedan.

30

Dit drömmer jag mig gärna tillbaka lite då och då. Trevligt sällskap, god mat och sol och värme under en vecka i mitten på oktober när hösten var som tråkigast i Sverige.  Nu väntar nya äventyr i en annan världsdel.

33DSC_0268-copy

32

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Sanna

  Åh vad fin du är! Älskar klänningen 😀

  juli 26, 2015 at 13:15
 • Reply Cornelia

  Så härligt med en resa att se fram emot! Åh, Gran Canaria i oktober… Det lutar åt det för oss i år, hur var värmen och vädret där när ni var dit? Vill ha VÄRME.

  juli 28, 2015 at 09:31
  • Reply Angelica

   Vi hade underbart väder hela veckan. Upp mot 30 grader i solen mitt på dagen och behagligt på kvällarna. Åker ni till Gran Canaria kan jag rekommendera strandpromenaden i Maspalomas. Fin strand och flera trevliga restauranger.

   juli 28, 2015 at 11:33

  Leave a Reply

  error: