Follow:
Resor

Era bästa Stockholmstips

Nästa vecka åker vi till Stockholm under några dagar och därför vore det jätteroligt att få ta del av era bästa Stockholmstips. Vilken restaurang får vi inte missa? Något mysigt kafé eller intressant museum? Vi har varit i Stockholm flera gånger tidigare och gjort klassikerna, så lite annorlunda eller ovanliga tips välkomnas gärna.

_DSC1683-copy

Solen skiner och nu väntar frukost på balkongen. Ha en härlig lördag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply N

  Vad roligt med Sthlm 😀

  juli 11, 2015 at 12:36
 • Reply ISA

  kul att ni kommer hit! tycker verkligen ni ska åka ut i skärgården om vädret är bra och ni hinner. Annars strosa runt på söder, med sina mysiga caféer. Sola & bada på långholmen. Kika runt på skeppsholmen där även moderna museet finns.. gah, har så många ställen jag tycker är fina men du kanske vill ha mer aktiviteter än bara ”gå runt och åh:a”? 😉

  SVAR: Ja men verkligen, så söta mina små gamlingar <3
  Det är bra med mål såklart men blir lite arg på mig själv när jag inte satsar på dem, har alltid förespråkat att man ska köra hårt mot sina drömmar så gör jag inte riktigt det själv.. men ska bli ändring så snart jag har mer konkret plan. Vad stoppar dig från fotografdrömmen? du har ju verkligen DET! 😉 Kram och ha en fin helg!

  juli 11, 2015 at 15:22
  • Reply Angelica

   Tack Isa för att du tog dig tid att svara och ge tips. Detta kommer absolut att komma till användning 🙂

   Och tack för dina värmande ord. Jag tror minsann att det är dags för oss båda att börja våga drömma fullt ut 🙂

   Kram på dig.

   juli 12, 2015 at 20:53
 • Reply MATILDA

  Vad kul! Brukar aldrig vara i Stockholm så har tyvärr inga bra tips 😮

  juli 11, 2015 at 15:51
 • Reply ztinas

  Kul att åka till Sthlm!
  sv; Ja men ellerhur? Såå mysigt 🙂

  juli 11, 2015 at 21:40
 • Reply Hanna

  Vad roligt med tripp till stockholm.

  juli 11, 2015 at 23:28
 • Reply Caroline

  Etnografiska museet har alltid spännande och intressanta utställningar (även en bra restaurang har jag hört), Millesgården på Lidingö, underbart vacker miljö och skulpturer. Rosendal ute på Djurgården, trädgården och caféet är jättemysigt, men slottet inte att förglömma, en guidad visning där är absolut värd turen ut! Ute på Djurgården finns ju även Valdemars udde. Strindbergmuseet, ett ”litet” mysigt museum högt upp på Drottninggatan, Ut mot Solna finns Ulriksdals slott, Hagaparken samt Koppartälten. Fotografiska är ett måste! Vad gäller caféer så finns Fåfängan på Södermalm, med fantastisk utsikt och jättegoda våfflor, samt ”Fjällgatans kaffestuga” som erbjuder utsikten, supergod glass och historian med Per Anders Fogelström, som både bodde på och skrev om Söders höjder.

  Extra;

  http://www.konserthuset.se/default.aspx?pageid=159

  det var mina tips 🙂

  juli 12, 2015 at 03:11
  • Reply Angelica

   Tusen tack för ditt utförliga svar. Det var precis den här typen av tips vi var ute efter och detta kommer att vara till stor hjälp.

   Kram

   juli 12, 2015 at 20:55
 • Reply Linnea

  Vad kul! Jag skulle rekomendera restaurangen Yuc!, det är en mexikansk restaurang som är otroligt populär för det är galet gott och härlig atmosfär. Annars skulle jag rekomendera tabbouli som är en libanesisk restaurang som är galet gott! Brunch på rival är också extremt gott, dock varning på matkontot efter ett besök där. Jag skulle rekommendera att boka bord innan just för att de bästa restaurangerna ofta är fullbokade så det är svårt att vara spontan 🙂 speciellt Yuc! Vet jag att man nästan måste boka för att kunna äta där

  juli 12, 2015 at 12:17
  • Reply Angelica

   Stort tack för dina tips och för att du tog dig tid att svara. Vi ska kolla upp restaurangerna – de låter absolut intressanta.

   Kram,
   A

   juli 12, 2015 at 21:20
 • Reply Jonna

  ja, supermysigt 🙂
  Skansen är väldigt mysigt att gå runt på om det är fint väder 🙂

  juli 12, 2015 at 20:01
 • Leave a Reply

  error: