Follow:
Bröllop, Kärlek

Med dig vid min sida

I dag den 12:e juli firar Pär och jag vår första bröllopsdag. Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år sedan den där dagen som jag minns med så mycket kärlek och lycka. Ett år sedan vi stod där i förrummet till kyrkan och lyssnade på klockringningen, hans hand i min, och tyckte att den varade för alltid men samtidigt var över så fort. Sedan öppnades dörrarna och där inne väntade ju alla som vi tycker så mycket om.

Ett år är egentligen inte särskilt lång tid och i det stora sammanhanget är det ingenting, men för mig är det allt. För fem år sedan kändes kärleken så svårfångad och flyktig men så en vinterdag fanns han plötsligt där, han som tittar på min favoritfilm flera gånger om enbart för att han vet att jag älskar den, han som släpar omkring på alla mina väskor för att jag ska kunna fotografera enklare och han som alltid tittar mig djupt i ögonen och tar in allt jag säger, inte bara hör utan verkligen lyssnar.

Jag älskar honom för att han finner alla mina små egenheter charmiga, för att hans hårlockar som vinden alltid fastnar i under blåsiga höstdagar, hans beskyddande hand på min rygg och för att hur mycket jag än försöker intala mig själv om att egentid är bra så längtar jag alltid tillbaka till honom.

angpar_173[1]Foto: Ewa Salmi. 

Ett år har gått och jag vet inte vad ödet har för plan för oss i framtiden, men som vår fina solist sjöng för oss kyrkan:

Med dig vid min sida klarar jag allt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Hanna Sahlqvist

  Men åh grattis fina ni ♥ Och gud så fin och proffsig design du har gjort, så fint 🙂
  Kram Hanna!

  juli 12, 2015 at 23:41
 • Reply Cornelia

  Åh, underbar bild! Helt otroligt. Stort grattis på er dag. Så fina ord, blir rörd och längtar obeskrivligt mycket tills jag kan kalla Johannes för min man.

  juli 13, 2015 at 14:24
  • Reply Angelica

   Tack så jättemycket 🙂

   juli 20, 2015 at 08:03
  • Reply Angelica

   Stort tack 🙂

   juli 20, 2015 at 08:04

  Leave a Reply

  error: