Follow:
Vardagsglimtar

Regnskurar och sommaren som försvann

Vilket tråkigt väder vi har haft under princip hela helgen. Spöregn, grått och kallt stora delar av både lördag och söndag. De säger dock att sommaren ska komma till helgen så vi får hoppas på det. Vi ska på bröllop då och även om det sägs att regn bringar tur önskar man självklart brudparet lite sol på deras dag. För egen del vore det också trevligt med lite d-vitamin innan hösten gör sitt intåg.

DSC_1052-copy

På onsdag börjar stadsfesten i Gävle. Det blir dock ganska lugnt för vår del och maken har bestämt sig för att hoppa över karusellerna detta år. En varsin langos kommer det att bli dock, med gräddfil, rödlök, räkor och stenbitsrom. Så gott.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Julia Wisniewska

  Vilken mumsig bild!

  juli 27, 2015 at 20:27
  • Reply Angelica

   Tack ska du ha 🙂

   juli 28, 2015 at 11:27
 • Reply Caroline

  Gott 🙂

  juli 28, 2015 at 14:50
 • Leave a Reply

  error: