Follow:
Vardagsglimtar

Storstädning av förrådet

Nu är vardagen här igen och sommaren lyser med sin frånvaro. Vi hade tur med vädret under vår semester ändå. Första veckan var otroligt fin och även dagarna i Stockholm var turliga. Jag minns tillbaka till denna fina dag som vi hade på Millesgården i Stockholm, när solen brände på axlarna och luften stod stilla.

_DSC2401-copy

Sista dagen av semestern tillbringades i källaren med att städa och rensa förrådet. Vi gick ned dit strax efter tolvtiden och när vi tio timmar sedan stapplade oss upp igen var vi trötta och varma men ändå väldigt nöjda med dagens grovarbete. Vi slängde två fulla sopsäckar samt skänkte bort fyra flyttkartonger med saker och en stor säck fylld med kläder.

Nu är det så snyggt i förrådet men jag ångrar att jag inte tog någon före och efter bild. Innan gick det knappt att gå in där men nu är alla kartonger tydligt märkta och praktiskt uppställda på hyllor. Så härligt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply ISA

  Så skönt när det är gjort kan jag tro! Men liiiite trist avslut på semestern va? 😉 haha. Fint att du är nöjd med den ändå! kram

  juli 22, 2015 at 16:40
  • Reply Angelica

   Haha, det kan man kanske tycka 😉

   juli 22, 2015 at 17:56
 • Reply Cornelia

  Finns typ inget skönare än att få något sådant gjort! Bra jobbat 🙂

  juli 23, 2015 at 08:34
 • Reply Boel

  Vilka underbara bilder 😀

  juli 23, 2015 at 20:57
 • Reply Beatrice Jakobsson - Fotografi

  Vad skönt att städat och rensat förrådet! 🙂

  juli 24, 2015 at 22:54
 • Leave a Reply

  error: