Follow:
Restauranger och Caféer, Vardagsglimtar

Att göra visitkort och baka pizza

Fredag, solen strålar och även helgen lovar temperaturer över 20 grader. Vilket fint avslut på sommaren vi verkar få. Denna varma sommareftermiddag sitter jag och gör mina första visitkort någonsin medan jag väntar på att mannen ska sluta för dagen och vi kan börja helgen. Det blir tacopizzor i kväll, även detta för första gången. Blir pizzorna lyckade kommer receptet i morgon.

_DSC2911-copy

Denna goda grekiska smörgås med fetaost, tomat och tsatsiki åt jag på Trädgårdscaféet i Järvsö. Pär åt en lika god marängbakelse med citroncurd. Dit återvänder vi gärna om vi skulle ha vägarna förbi Järvsö igen.

Ha en fin fredag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: