Follow:
Familj & Vänner, Resor

På resande fot

Vi befinner oss just nu på resande fot. Vi kom i går upp till natursköna Järvsö där vi har varit med och firat Lina och Henriks bröllopsdag. Brudparet var så fina tillsammans och hela dagen var fantastiskt trevlig och välplanerad från början till slut. Vi hade riktigt rolig och är så glada för deras skull.

_DSC2782-copy

Nu har vi precis ätit frukost med brudparet och sitter här i vårt hotellrum där de ljusa linnegardinerna dansar med den svala sommarbrisen. Vi ska strax checka ut och göra oss redo för att titta oss omkring Järvsö (vi hörde några rykten om ett café med goda crêpes) innan vi åker vidare mot fjällen där vi ska hälsa på svärföräldrarna i deras stuga.

_DSC2779-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply ISA

    åh vad vackert det ser ut där! Hoppas ni får superfina dagar <3

    augusti 3, 2015 at 16:14
  • Leave a Reply

    error: