Follow:
Vardagsglimtar

Trevlig helg

Det har varit fullt upp de senaste dagarna och vi är även hundvakter till Frallan då mina föräldrar är på semester. Den tjejen gillar att matvägra och är även spannmålsallergier så vi får se hur det går. I går åt hon i alla fall upp alla mat, samt slickade skålen så 1-0 till oss över Matvägran.

I kväll bär det av till Sandviken för grillning (sommarens sista kanske?) med Patrik, Anna-Karin, Tobias och Jill, men först ska vi ta en tur till internationella matmarknaden som har kommit till Gävle. En langos hade inte suttit helt fel.

Ha en fin helg.

Mammas födelsegsfika (3)

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply ISA

    Åh, säg inte sådär ”sista grillen”, hehe. Blir lite deppad 😉

    SVAR: Ja men där kan jag skriva under, choklad + allt är magiskt! Men din make har rätt kan jag säga, chips och mjuuuk (halvsmält) choklad gifter sig fint!<3

    augusti 30, 2015 at 16:12
  • Leave a Reply

    error: