Follow:
Vardagsglimtar

Fika, hjärtan och höstfeeling

Nu när sommaren definitivt är över längtar jag till hösten och vintern. Jag vill sitta inomhus i tjocka tröjor, dricka varm choklad och läsa böcker och äta popcorn i en nästan tom biosalong under en sen vinterkväll.

Det kommer förresten många spännande filmer denna höst och det var länge sedan jag kunde räkna upp flera stycken jag ville se under samma månad. I september/oktober kommer The Intern, Everest, The Martian, The Walk och i november sista delen i Hungerspelstrilogin.

Nu ska vi i väg för en fika på Annas kafé och sedan ska jag göra de sista ändringarna på nya fotowebbsidan. Ha en fin lördag.

_DSC4136-copy

Detta fina roshjärta gjorde maken till mig medan jag var iväg på fotojobb i söndags. Efter en lång dag med ömma fötter och tunga kameraväskor blev jag så glad över detta.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: