Follow:
Fotografi

Premiär

Det är mycket just nu. I morgon kör jag igång min nya webbsida inriktad mot fotografitjänster. Vi har känt oss lite stressade över att få upp den snabbt då jag ska iväg på fotojobb i morgon och även fler uppdrag börjar ramla in, vilket är otroligt roligt och inspirerande. Min man satt uppe sent i torsdags för att få allt det tekniska att fungera. Nedan finns en liten sneak-peak.

 

Skärmklipp4

 

 

Nu står och faller allting inte med en webbsida men i dagens digitala samhälle är det ändå viktigt att synas på Internet. Ingen sitter direkt och tittar i telefonböcker längre. Nu ska jag jobba lite med de sista detaljerna innan sängen väntar. En lång men rolig dag väntar i morgon.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply ISA

  åh lycka till! vad roligt med nya steg mot drömmen. Kommer nog gå så bra! Blir så glad när folk vågar satsa på sina drömmar, heja dig!

  september 6, 2015 at 15:41
 • Reply Nicole

  Åh vad spännande! Stort lycka till! <3

  september 6, 2015 at 16:29
 • Leave a Reply

  error: