Follow:
Jul

Att önska en riktigt god jul

Hela december har bara flugit i väg men här sitter vi nu i dag, bland julgodis och klappar och de sista tonerna av julmusiken, och väntar in julaftonsmorgon. Vi spelar Bingolotto, äter ost och kex och dricker hjortronglögg medan julstämningen sakta smyger sig på och timman blir allt senare. Jag känner mig lyckligt lottad, att få sitta här bland värmen och de dansade ljusen, bredvid mannen jag älskar och bara njuta av lugnet och julen.

_DSC5089-copy

I dag har vi handlat de allra sista få klapparna (ja, trots att vi lovande varandra att inte vara ute dagen före julafton i julrushen och kaoset), bakat julgodis och saffranscheesecake till i morgon och Pär har såklart gjort sin traditionsenliga janssons frestelse. Nu sitter vi här i soffan och njuter av uppesitterkvällen. Granen tog vi in och klädde förra veckan och kvar återstår bara att önska varandra, och er, en riktigt god jul.

Ta hand om varandra i morgon och under en dag som så mycket handlar om att ge och få, glöm inte att då och då skänka en tanke till det vi redan har.

_DSC5081-copy

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: