Follow:
Familj & Vänner, Högtider, Jul

Gott nytt år och god fortsättning

Årets sista kväll firade vi i Sandviken tillsammans med goda vänner. Patrik och Anna-Karin bjöd på trerätters och Peter, Ronja och deras lilla Lilly kom också förbi en stund och gjorde oss sällskap.

Medan fyrverkerierna färgade natthimlen ljus denna ljumma vinterkväll spelade vi sällskapsspel, åt ost och kex och roade oss på allra bästa sätt innan vi vid tolvslaget gick ut för att skåla in det nya året tillsammans, småhuttrandes i kappor och med kalla champagneglas i handen men med lätta steg och glatt humör.

Ett år har passerat förbi, ett år av lycka och överraskningar, några uppförsbackar och ledsamheter men mest av allt kärlek. Kärlek till varandra, våra familjer och våra vänner som vi nu hade turen att få fira detta års sista timmar med.

Skärmklipp

Ett nytt år ligger nu framför oss och jag vet ännu inte vad det kommer att bestå av eller hur jag kommer att summera det vid denna tid nästa år, men jag vet att jag kommer att göra mitt yttersta för att fylla det med äventyr och mod, utmaningar, glädje och tacksamhet för livet.

Jag önskar er allt gott och tack för att ni har tittat in här under året som har gått och då och då lämnat avtryck i form av positiva och upplyftande kommentarer. Tack. Nu går vi vidare och gör 2016 till ett år att minnas.

Vi ses där.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

error: