Follow:
Bröllop, Bröllopsresa, Resor

Att ha hittat paradiset

Vi tillbringar de flesta av våra dagar med att snorkla runt det fantastiska korallreven som vi har bara några meter från strandkanten, att sola och läsa böcker, äta gott och ligga på stranden och dricka drinkar som om det vore läsk. Ibland tar vi promenader runt ön som är 900 meter lång och 400 meter bred.

_DSC6144-copy

Servicen här är förstklassig och personalen är helt fantastisk. De är vänliga, uppmärksamma och hjälpsamma. Vår bungalow känns fräsch med ett trevligt så kallat ”open air”-badrum. Vi har städning två gånger om dagen. En ordentlig städning på förmiddagen och en lättare på kvällen.

_DSC5615-copy_DSC5598-copy

_DSC5609-copy

Maten är också riktigt bra. Vi valde efter rekommendationer att ta all incklusive och har då frukost, lunch och middag samt dryck och fika när vi önskar. Under frukosten och middagarna är det buffé och det var vi lite ”oroliga” för det innan vi åkte. Vår erfarenhet av bufféer i Sverige är inte alltid, men ofta, att det är dåligt utbud samt inte alltid den bästa kvaliteten. Vi hade inte behövt oroa oss dock. Vi har cirka 12 huvudrätter att välja mellan som hittills har varit olika varje dag, flera olika tillbehör, ett stort salladsbord, soppa, flera olika bröd samt ett dessertbord som är något utöver det vanliga. Vi kunde inte vara mer nöjda.

_DSC5906-copy

Vi har helt förälskat oss i det här stället. Det är paradiset på jorden.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jimmy Molén

  Ja, visst hade jag rätt när jag försökte beskriva Maldiverna ? Mvh Jimmy Molén

  februari 24, 2016 at 18:35
  • Reply Angelica

   Tveklöst.

   mars 5, 2016 at 19:41

  Leave a Reply

  error: