Follow:
Bröllop, Bröllopsresa, Kärlek, Resor

Du färgar min värld

I går på vår fyraårsdag frågade du mig om det någonstans finns en alternativ värld där vi inte har träffats och hur den då skulle vara. Jag vet inte på svaret på det, men om det nu skulle finnas en sådan värld måste den vara så mycket mera grå än denna.

Livet är inte alltid en dans på rosor men även under den allra mörkaste novemberdagen färgar du min värld med palettens alla färger. Med dig vågar jag lite mer, kämpar lite hårdare och strävar efter att bli lite bättre.

_DSC6092-copy

Så på denna årsdag under denna bröllopsresa vill jag ta tillfället i akt att tacka dig för alla skratt, alla äventyr och allt mod du skänker mig varje dag. Tack älskling för alla färger.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jimmy Molén

  Oj, vilket fint foto på er i paradiset !

  mars 4, 2016 at 18:36
  • Reply Angelica

   Tack snälla!

   mars 5, 2016 at 19:41
 • Reply Monika

  Så vacker kärleksförklaring! Jag blev alldeles rörd fast jag inte känner er personligen. Väldigt fina är ni båda två också. Fortsatt lycka i livet önskar jag er.

  mars 10, 2016 at 21:09
  • Reply Angelica

   Tack snälla du för de fina orden. De värmde.

   mars 11, 2016 at 11:52

  Leave a Reply

  error: